Apivita

1979 ... in een apotheek in Athene

 

Als baanbrekende, vernieuwende Griekse apothekers, sloegen Nikos en NIki Koutsiana, een nieuwe weg in door het creëren van de eerste natuurlijke APIVITA PROPOLINE shampoos met propolis, honing en

kruiden uit de Griekse flora.  Deze shampoos hebben geleid tot de stichting van het eerste natuurlijke cosmeticabedrijf in Griekenland.

 

Vandaag bestaat de APIVITA PROPOLINE lijn uit unieke samengestelde producten die geschikt zijn voor elk haartype en ieders individuele behoefte.  Rijk aan natuurlijke, organische extracten en essentiële oliën, bieden ze de meest effectieve oplossing voor elk haarprobleem en op hetzelfde moment ook gespecialiseerde cosmetische zorg.

 

Telkens je een APIVITA PROPOLINE flesje in de handen neemt, heb je als het ware een parel uit de natuur vast, het "begin" en de "ontwikkeling" van een beroemd Grieks bedrijf met innovatieve, natuurlijke producten.

 

Bij APIVITA streven ze er voortdurend naar hun consumenten de meest natuurlijke composities aan te bieden, zonder toevoeging van schadelijke stoffen voor het menselijk lichaam of het milieu.  Zij respecteren hun klanten en hun groeiende behoefte aan uitgebreide informatie.

 

Om deze reden hebben ze duidelijk de nadruk gelegd op de verpakking van elk product, de verscheidenheid van natuurlijke actieve ingrediënten die elk product bevat (MET) en de ingrediënten die niet (ZONDER) gebruikt worden in de formule.

 

Vandaag worden APIVITA haarverzorgingsproducten wereldwijd erkend als leiders wat betreft kwaliteit en doelmatigheid in Europa, evenals in de Verenigde Staten, Azië en Australië.